AKTUELNO

Fudbaleri Reala prošli su u polufinale Lige šampiona.

Gledajte KlikTV putem vaših telefona (preuzmite Klik TV aplikaciju na Play Store-u klikom na KlikTV ili na App Store-u klikom na KlikTV) ili na računarima ukucajte www.kliktv.rs.

Nakon večitog derbija, ostanite uz aplikaciju KlikTV pošto vas na istom kanalu očekuje revanš meč četvrtfinala Lige šampiona između Lestera i Atletiko Madrida (20.45).

"Kraljevi" su pre nedelju dana trijumfovali i u Minhenu.

Real je prošao u polufinale uz obilatu arbitara, na čelu sa glavnim sudijom Viktorom Kasaijem.

Mađarski arbitar je u velikoj meri kumovao rezultatu na ovoj utakmici, tako što je najpre isključio Artura Vidala u drugom poluvremenu, kada mu je dao drugi žuti karton zbog nepostojećeg faula, a onda je u produžetku priznao gol Ronalda, iako je Portugalac bio u nedozvoljenoj poziciji.

Golova u Madridu u prvom poluvremenu nije bilo, a onda je Robert Levandovski u 52. minutu otvorio seriju, kada je sa bele tačke bio precizan.

Izjednačio je Ronaldo u 76, ali je samo dva minuta kasnije Serhio Ramos postigao autogol i odveo meč u produžetke.

Tada je na scenu stupio Ronaldo i najpre u 105. savladao Nojera posle već pomenutog ofsajda, a onda je u 110. kompletirao het-trik.

Tačku na utakmicu stavio je Asensio u 112. minutu, i potpuno dotukao Bajern.

Gledajte KlikTV putem vaših telefona (preuzmite KlikTV aplikaciju na Play Store-u klikom na KlikTV ili na App Store-u klikom na KlikTV) ili na računarima ukucajte www.kliktv.rs.

#Bajern Minhen

#FK Real Madrid

#Fudbaler

#Liga šampiona

'