AKTUELNO

Lester u četvrtfinalu Lige šampiona.

Gledajte KlikTV putem vaših telefona (preuzmite KlikTV aplikaciju na Play Store-u klikom na KlikTV ili na App Store-u klikom na KlikTV) ili na računarima ukucajte www.kliktv.rs.

Lester od smene Ranijerija igra kao preporođen, a novi trener, Šekspir, kao da je uneo svežinu u tim.

Upravo to je bitna činjenica za Špance,  pošto je njihov stručni štab uradio čitavu analizu igre Engleza pre, kao i posle Ranijerija.

Fudbaleri Lestera plasirali su se večeras u četvrtfinale Lige šampiona, pošto su u revanš utakmici osmine finala na svom terenu pobedili Sevilju sa 2:0 i tako ukupnim rezultatom 3:2 došli do najboljeg rezultata u evropskim takmičenjima.

Golove za Lester postigli su Ves Morgan u 27. i Mark Olbrajton u 54. minutu.

Lester je u prvom delu uglavnom svoju priliku čekao iz kontranapada i prekida, a upravo su posle jednog slobodnog udarca u 27. minutu stigli do prednosti. Rijad Mahreza je izveo prekid iskosa s leve strane, a Morgan je u petercu butinom pokupio loptu i prosledio je u mrežu Sevilje.

Početkom drugog dela utakmice Sevilja je umalo došla do izjednačenja, ali je šut Serhija Eskudero iz dalje pogodio prečku, a lopta se potom odbila do Ben Jedera koji je bio sam ispred Šmajhela, ali je njegov pokušaj završio preko gola.

Lester: Šmajhel, Simpson, Morgan, Hut, Fuhs, Marez, Drinkvoter, Ndidi, Olbrajton, Okazaki, Vardi.

Sevilja: Riko, Merkado, Pareha, Rami, Sarabija, Ibora, N’Zonzi, Eskudero, Vitolo, Nasri, Ben Jeder.

Gledajte KlikTV putem vaših telefona (preuzmite KlikTV aplikaciju na Play Store-u klikom na KlikTV ili na App Store-u klikom na KlikTV) ili na računarima ukucajte www.kliktv.rs.

Žreb za utakmice četvrtfinala Lige šampiona održaće se u petak u 12.00 u Nionu.

N. Petričević

#Engleska

#FC Sevilla

#Liga šampiona

#Španija

'