AKTUELNO

Barselona je bila pred eliminacijom sedam minuta pre kraja, bila su joj potrebna tri gola za prolaz, ali i to je uspela da postigne i napiše istoriju.

Vezista Pari Sen Žermena Marko Verati otkrio je da su mu fudbaleri Barselone tokom meča na Nou Kampu, pri rezultatu 3:1, rekli da je sve završeno i da nema objašnjenje kako je njegov tim ispustio plasman u četvrtfinale Lige šampiona.

Barselona je bila pred eliminacijom sedam minuta pre kraja, bila su joj potrebna tri gola za prolaz, ali i to je uspela da postigne i nadoknadi 4:0 iz Francuske.

- Golom Kavanija stekli smo mir. Tada sam pričao sa fudbalerima Barselone i rekli su mi da je gotovo. Primili smo tri gola za sedam minuta i nemam objašnjenje, sve je to fudbal. Ovaj meč pamtiću do kraja života, nadam se da smo naučili lekciju - rekao je Verati, koji po završetku meča nije mogao da sakrije suze.

Italijanski fudbaler naglasio je da su Katalonci zaslužili da se nađu među osam najboljih timova Evrope.

- Teško je igrati na Nou Kampu, pritisak je bio od početka. Pred nama je teško vreme, ali moramo da pronađemo snagu da se podignemo. Tužni smo, izgubili smo 6:1 i to nije zbog sudija. Moramo da prihvatimo odgovornost - zaključio je Verati.

Barselona je postala prvi klub u istoriji evropskih takmičenja kome je pošlo za rukom da prođe u narednu fazu, nakon četiri gola minusa iz prvog duela.

#Barselona

#FK Barcelona

#FK PSG

#Liga šampiona

'