AKTUELNO

Obe strane aktera jučerašnjeg derbija imaju štošta da prigovore sudijskoj ekipi koja je bila delegirana za meč.

Kako to obično biva, nakon utakmica u kojima se sastaju Crvena zvezda i Partizan, kreće prepucavanje crno i crveno-belih. Ovoga puta svaka strana ima "čvrste" argumente iza kojih stoje.

Meč nije bio preterano kvaklitetan, na momente su znali da bljesnu, pa su se mogli videti neki potezi i kvalitet, ali fudbal nije bio u prvom planu.

Gol Gelora Kange nije bio regularan, i to se jasno vidi na usporenom snimku, ali izgleda da to nije bio jedini detalj o kome će se danima diskutovati, sve do nekog sledećeg derbija.

Foto: Tanjug

Navijači Crvene zvezde na društvenim mrežama dele video-snimak na kojem se vidi, za njih, "sporna" situacija prilikom postizanja gola Uroša Đurđevića.

Oni tvrde da se napadač Partizana poslužio rukom i da ovaj gol ide na dušu sudija. Niko nije ni pomislio da kritikuje lošu postavku uspavane odbrane koja je pomislila da su tri boda uknjižena i da je titula blizu.

Umesto da se nakon derbija danima priča o kvalitetu fudbala, bravurama igrača, atmosferi, priča se o greškama i o tome kako je sudija progurao jednu ili drugu stranu. Sve dok situacija bude takva nećemo se dobro provesti u evropskim takmičenjima, a da li je Đurđević igrao rukom, to procenite sami.

Nemanja Petričević

#Crvena Zvezda

#FC Partizan

#Majo Vujović

#Superliga Srbije

'