AKTUELNO

Nakon velike sudijske greške i vođstva Crvene zvezde, Uroš Đurđević vratio je nadu Partizanu za titulu.

Večiti derbi 153. po redu između Zvezde i Partizana završen je nerešeno 1:1.  Nakon sudijske greške i pogotka Kange, izjednačio je Đirđević.

Foto: Printscreen

Veliko uzbuđenje viđeno je na današnjem meču. Ofanzivno su krenuli crveno-beli, nošeni hukom s tribina. Imali su šanse, ali su njihove nalete, ali i utakmicu, prekinuli navijači Partizana koji su bakljadom na jugu stvorili gust dim.

Nakon prekida, kada je meč nastavljen dugu loptu, naizgled, stigao je Ruiz koji je asistirao Kangi, a ovaj poslao udarac u mrežu Partizana.

Foto: Printscreen

Nakon usporenog snimka, videlo se da je lopta izašla van terena, ali je sudija Majo Vujović pokazao na centar.

NAJMIRNIJI DERBI U POSLEDNJIH 25 GODINA

Pet osoba lakše je povređeno tokom derbija. Vlasnik i doktor klinike "Anlave", Slobodan Ivanović rekao je da su povrede lakše prirode. On je dodao da je ovo bio, kada je reč o zdravstvenim intervencijama, jedan od najmirnijih derbija u poslednjih 25 godina.

Uzalud su protestovali igrači Partizana. U nastavku sureta pokušali su da stignu do izjednačenja, a najveću šansu je imao Uroš Đurđević koji je zamalo glavom bio neprecizan.

Foto: Printscreen

Ipak, sve je leglo na svoje mesto i sudijska greška je ispravljena u 87. minutu, kada je Đurđević savladao golmana Zvezde i doneo bod svojoj ekipi i na taj način je ostavio u trci za titulu.

N. Petričević

#Crvena Zvezda

#FC Partizan

#Superliga Srbije

#Utakmica

'