AKTUELNO

Novi selektor mlade fudbalske reprezentacije Srbije ocenio da neće biti lako na evropskom prvenstvu u Poljskoj.

Novi selektor mlade fudbalske reprezentacije Srbije Nenad Lalatović rekao je danas da mu je velika čast, ali i još veća obaveza što će voditi tim na prvenstvu Evrope i poručio da je prvi cilj plasman u polufinale.

- Neće nam biti lako, imamo tešku grupu, poštujemo svi rivale, ali moraće i oni nas. Imamo veliki potencijal i želimo da napravimo dobar rezultat i obradujemo narod. Tražiću od igrača da daju 120 odsto, da se bore kao u klubovimna pre nego sto su ostvarili inostrani angažman. Znam da ću biti krivac ako ne ispunimo cilj, ali ne plašim se, moj temperament je pobednički - rekao je Lalatović.

Lalatović, aktuelni trener Čukaričkog, potpisao je jednogodišnji ugovor sa FSS i nasledio Tomislava Sivića, koji je uspesno predvodio mladi tim u kvalifikacijama.

- Imaću mnogo obaveza, ali verujem da mogu sve da postignem. Imam sjajne saradnike i zahvaljuejm se vlasniku Čukaričkog što mi je izašao u susret. Igrači su sjani momci i daću sve od sebe da budu zadovoljni - poručio je Lalatović na konferenciji za medije u prostorijama FSS i rekao da na šampionatu u Poljskoj neće ništa komentarisati sa jasnom aluzijiom na česte kazne koje dobija.

Srbija će na šampionatu, koji će se održati od 16. do 30. juna, igrati u B grupi sa Portugalijom, Španijom i BJR Makedonijom.

#Evropsko prvenstvo

#Poljska

#Trener

#fudbal

'