AKTUELNO

Susret počinje u 15 časova.

Fudbaleri Crvene zvezde prolećni deo sezone otvaraju utakmicom protiv Novog Pazara na "Marakani".

- Očekivanja su da pobedimo i nastavimo u istom ritmu kao iz prvog dela sezone. Novi Pazar je u nezavidnoj situaciji, daće sve od sebe da se podigne, ali verujem da smo fizički i psihički spremni da završimo na prvom mestu u prvenstvu i osvojimo Kup Srbije - rekao je trener crveno-belih Miodrag Božović.

Crveno-beli na meču protiv Pazaraca igraće bez povređenog Mihaila Ristića i suspendovanog Nemanje Milića, a Srđan Plavšić je pozvao navijače da dođu u što većem broju.

- Nadam se da će naše pristalice videti pobedu. Siguran sam da ćemo se boriti do poslednjeg sudijskog zvižduka kako bismo nastavili seriju pobeda koju smo započeli pre pauze. Ulaz na utakmicu je besplatan, nema razloga da se ne vidimo u 15 časova na Marakani. Znam da će ko god voli Zvezdu biti na stadionu - poručio je Plavšić.

Svi koji se danas oko 15 časova upute ka ovom delu grada, treba da očekuju gužve i zastoje u saobraćaju, a kao i za svaku utakmicu koja se održava na Marakani, najkritičniji će biti kružni tok na Autokomandi.

I. P.

#Crvena Zvezda

#Miodrag Božović

#Novi Pazar

#Utakmica

'