separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

sport

JESAM SINANI, ALI SA ALBANIJOM NEMAM NIŠTA! Najbolji igrač Luksemburga odjavio takozvano Kosovo


Jedan od igrača Luksemburga koji će istrčati na teren protiv Srbije od 20.45 sati u meču kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2020. godine je napadač Daniel Sinani.


Na prvi pogled većina pomisli da je reč o Albancu, poreklom sa lažne države Kosovo, koji je silno motivisan da se suprotstavi Orlovima, međutim, reč je o dvadesetjednogodišnjaku rođenom u Beogradu, koji se sa porodicom preselio u Luksemburg.

Tako portal sportekspres.com, donosi priču o mladom fudbaleru koji je nastupao za FK Luksemburg, da bi kasnije prešao u Dudelanž i ove sezone obezbedio učešće u grupnoj fazi Lige Evrope, a zanimljivo njegov tim slavio je upravo protiv Drite, šampiona takozvane države Kosovo.

Zanimljivo, upravo je na ovim mečevima, kao i protiv Kluža kojem je dao 3 gola, skrenuo pažnju na sebe na tzv. Kosovu i u Albaniji, što je fudbaler objasnio u intervjuu Telesportu.

- Moji roditelji su rođeni i odrasli u kosovskom Dragašu, ali ja sam rođen u Beogradu, kao i moj brat David. Normalno je da me u Albaniji niko ne poznaje, jer nisam Albanac. Znam da misle da jesam, ali ja sa Albanijom nemam ništa - objasnio je napadač.

Prema njegovi mrečima on je odrastao sam u Srbiji i Luksemburgu i ne zna albanski. Imao je svega samo pet godina kada se sa porodicom preselio u Luksemburg sa. Već je 16 godina ovde i naravno je kaako je obrazložio, usko povezan sa ovom državom. Zato i igram za Luksemburg - objasnio je napadač.

Da podsetimo, Srbija je trenutno 4. na tabeli, iza Luksemburga sa samo 4 osvojena boda iz 4 meča, dok je večerašnji protivnik na 3. mestu sa 4 osvojena boda, ali ima bolju gol razliku.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti