separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

sport

PROCUREO SNIMAK SUKOBA NAVIJAČA PARTIZANA I ZVEZDE! Susreli se na autputu nakon utakmice Crvene zvezde i Jang bojsa! (VIDEO)


Navijači Partizana sačekali su Zvezdaše.


Mladići koji su noćas zaustavljali vozila na auto-putu Miloš Veliki kod mesta Mislođ su navijači Partizana.

Oni su sačekali navijače Crvene zvezde koji su se vraćali sa utakmice sa Jang bojsom koja je igrana u Beogradu.   

Mladići su sa fantomkama na glavi preprečili put, zaustavili dvoja vozila i porazbijali stakla na njima. Tom prilikom su povređene tri osobe, a policija traga za 10 napadača.

- Na putu je stajao reno novosadskih registarskih oznaka, kojem je bilo polomljeno staklo na vozačevim vratima. U vozilu su bila dva mladića koji su zadobili posekotine po rukama – kaže dobro obavešten izvor.

Nekoliko metara dalje polupan je „sitroen“ stranih registarskih oznaka. Nepoznati počinioci su razlupali sva stakla na levoj strani vozila, ali i vrata i branike. U tom vozilu su bili M. D. (29) koji je prošao bez povreda i M. Đ. (31) koji je imao posekotine u predelu vrata. Kako saznajemo od izvora bliskih istrazi, mladići su rekli da ne znaju ko ih je napao i da su krenuli na odmor u Crnu Goru kada su ih nepoznati napadači i maskirani napadači zaustavili i palicama im polupali automobile.

Prema nezvaničnim informacijama, policija je pronašla palice koje su korišćene u napadu, dok se za počiniocima još traga.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti