separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

sport

Barselona neće Nejmara, ostaje u PSŽ-u?


Najbolji fudbaler Pari Sen Žermena Nejmar da Silva definitivno se ovog leta neće vratiti u Barselonu, potvrdio je potpredsedik katalonskog kluba Djordi Kardoner.


Kardoner je poručio da nije realno da brazilski majstor ponovo dođe na Nou Kamp.

- U ovom trenutku ne postoji "Slučaj Nejmar", kao što je rekao predsednik Bertomeu. Previše je komplikovano... Pasivni smo, iako znamo da je Nejmar rekao da nije zadovoljan u Parizu i želi da reši situaciju - rekao je Kardoner za TV stanicu Barselona nije pričala sa Nejmarom, uprkos brojnom pisanju medija širom Evrope, poručuje čelnik Katalonaca.

- Postoji veliki respekt između klubova i ukoliko budemo hteli transfer Nejmara onda ćemo pričati. Danas nije vreme, nema ništa od toga - zaključio je on.

Nejmar je iz Barselone, uz dosta pompe i nesuglasice sa klupskim čelnicima, pre dve godine prešao u Pariz za neverovatnih 222 miliona evra i "poremetio" transfer tržište jer su svim igračima naglo skočile cene.

Samo dve godine kasnije Nejmar želi da napusti PSŽ, Barselona je otpala kao opcija, a verovatno i Real Madrid koji je već uložio preko 300 miliona evra ovog leta.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti