AKTUELNO

Mateja Kežman uskoro će po peti put postati tata. On sa suprugom Tarom Šumonjom očekuje prinovu koja bi na svet trebalo da dođe u septembru.

Bivši fudbaler i njegova partnerka zajedno su četiri godine, a 2018. venčali su se na Adi Bojani, na intimnoj ceremoniji. Ovo leto provode u Crnoj Gori, gde uživaju u iščekivanju prinove, o njima se malo toga može čuti u javnosti. Izvora blizak Kežmanu kaže da se on veoma raduje prinovi jer mu je oduvek bila želja da ima mnogo dece.

- Mateja je presrećan. Mi se šalimo s njim da, ako nastavi ovim tempom, uskoro će imati dece koliko je potrebno za jedan fudbalski tim. Oduvek je govorio da bi voleo da ima veliku porodicu, i to mu se ostvarilo. Tara je nestrpljiva da postane majka, njoj će ovo biti prvo dete. Ako sve bude u redu, trebalo bi da prinova stigne u septembru - kaže izvor blizak sportisti.

Kežman je srećne vesti prvo saopštio svojoj deci, koja su jako srećna što će dobiti još jednog brata ili sestru.

- Lazar, Aleksandra i Jakov, Kežmanova deca iz prvog braka sa Emilijom, već su veliki i njima nije trebalo da objašnjava ništa. Naravno da su bili jako srećni i uzbuđeni kada su čuli lepe stvari. Najmlađi sin iz vanbračne zajednice sa Marijom, Filimon, još je mali, ali će i njemu biti drago - dodao je naš sagovornik.

Bivši fudbaler se već neko vreme ne pojavljuje u javnosti jer je rešio da više ne priča o svom privatnom životu, pa zbog toga nismo uspeli da dobijemo njegov komentar. Poslednji put kada je govorio o porodici, istakao je da je posebno ponosan na svoju decu.

Petoro dece iz tri braka

Mateja iz braka sa Emilijom Kežman ima troje dece: Lazara, Jakova i Aleksandru, a njih dvoje rastali su se 2011, a potom i zvanično razveli nekoliko godina kasnije. Sad su na sudu jer ga je Emilija tužila za neplaćanje alimentacija. Bivši fudbaler je potom uplovio u emotivnu vezu sa Marijom Perković, sa kojom je u vanbračnoj zajednici dobio sina Filimona, a vezu su prekinuli 2014. Prema nekim informacijama, do raskida je došlo jer je Mateja upoznao Taru i ubrzo doneo odluku da napusti Mariju.

#Mateja Kežman

'