separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

sport

SINIŠINA PORODICA UŽIVALA U LETOVANJU, A ONDA JE NA DRUŠTVENIM MREŽAMA NASTAO MUK!  Supruga Arijana i petoro dece se ne oglašavaju već 24 sata! (FOTO)


Fudbalski svet potresla je vest da je slavni srpski fudbaler i trener Bolonje Siniša Mihajlović bolestan i da će se najverovatnije povući. Njegova porodica, kako pišu italijanski mediji, već se povukla u "ilegalu".


Kako prenose svetski mediji, Siniša Mihajlović, trener Bolonje, odlučio je da prekine profesionalnu karijeru, kako bi se suočio sa ozbiljnom bolešću. Ovu vest prvi je objavio list Korijere delo Sport.

Da je vest tačna potvrđeno je iz kluba, jer je za danas u 16.30 zakazana vanredna konferencija za novinare srpskog stručnjaka u trening centru ‘Kateldebole’.

Italijanski mediji navode da je Siniši Mihajloviću potrebna agresivna terapija i da je pitanje hoće li moći da obavlja svoj posao.

Kako piše isti list, porodicu slavnog srpskog stručnjaka ova vest je zatekla na letovanju na Sardniji.

Sam dnevni list ističe da su koliko dan ranije njegove ćerke Virdžinija i Viktorija objavljivale na društvenim mrežama radosne fotografije sa letovanja. Ali, onda je u porodici zavladao 24-časovni muk.

- Groznica, odsustvo, tišina, nedovršene rečenice, strah onih koji vole Ratnika (koji je stvarno preživeo dva rata), desetine poziva juče popodne i njemu, i supruzi Arijani i prijateljima - piše iskusni novinar iz Bolonje Ivan Zakaroni.

View this post on Instagram

❤️ Il senso della vita ❤️

A post shared by Arianna Rapaccioni Mihajlovic (@ariannamihajlovic) on

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti