separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

sport

'IZDRŽI!' STIŽE SA SVIH STRANA! Evo kada će Mihajlović saopštiti detalje teškog zdravstvenog stanja (VIDEO)


Kako prenose italijanski mediji srpski fudbalski trener Siniša Mihajlović verovatno napušta Bolonju zbog ozbiljnih zdravstvenih problema, a za danas je zakazao i konferenciju za medije.


Mihajlović je nedavno imao medicinske preglede i dobio je savet lekara da mora da ima ozbiljne tretmane kako bi se oporavio. Takva situacija oduzima puno vremena srpskom stručnjaku i ne oseća se potpuni spremnim da nastavi sa radom, a pitanje je i da li će uopšte nastaviti karijeru.

Konferencija za medije zakazana je za 16 časova.

Poruke podrške srpskom treneru stižu sa svih strana:

Mihajlović je u januaru drugi put u karijeri preuzeo Bolonju umesto Filipa Inzagija i odličnim rezultatima obezbedio opstanak u Seriji A bez problema, iako je ekipa prethodno bila u teškoj situaciji. Pred start nove sezone dobio je finansijski jači ugovor, do 2022. godine, uz garancije kluba u ulaganja u tim, što se i dogodilo.

Siniša Mihajlović rođen je 20. februara 1969. godine u Vukovaru i legendarni je fudbaler jugoslovenske reprezentacije. U Vojvodini i Crvenoj zvezdi je igrao kao levo krilo, da bi dolaskom u Italiju, bio prekomandovan u odbranu. Sa Crvenom zvezdom Mihajlović je osvojio Kup evropskih šampiona i Interkontinentalni kup 1991. godine.

Karijeru je završio kao odbrambeni igrač. Poznat je kao jedan od najboljih izvođača slobodnih udaraca u svetu. Jedini je igrač koji je igrao u italijanskom prvenstvu i koji je postigao tri pogotka na jednoj utakmici iz slobodnih udaraca.

Svoju oproštajnu utakmicu odigrao je 28. maja 2007. godine u Novom Sadu. Posle završetka karijere ostao je u fudbalu gde je radio kao trener uglavnom italijanskih klubova.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti