separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

sport

ARGENTINCI OBJAVILI ŠOKANTNU VEST: Maradona umire od Alchajmerove bolesti! Maradona se javio i imao da poruči SAMO OVO (VIDEO)


Dijego Maradona umire jer boluje od Alchajmerove bolesti.


Vest o tome da Dijego Maradona umire jer boluje od Alchajmerove bolesti brzinom svetlosti se proširila društvenim mrežama i ostavila u šoku sve ljubitelje fudbala. 

Ovu informaciju objavio je argentinski dnevni list "Hronika". Iznenadni odlazak Maradone sa mesta glavnog trenera meksičkog kluba Dorados, koji su opravdani potrebon da operiše rame i koleno, za ovaj list su bili dovoljni da istraže šta je ustvari tačno. Tako su došli do informacije da Maradona poslednjih meseci ima simptome ove bolesti.

Sam Maradona se javio odmah i objasnio svoje zdravstveno stanje.

- Pozdrav "maradonerosi". Čitam i slušam glasine da sam teško bolestan. Ne verujte im, lažu vas. Ne bolujem od Alchajmerove bolesti. Od toga se umire, a ja ne umirem. Živ sam i dobro sam, samo zli jezici stvaraju nered oko mene, a ja to ne volim. Hvala vam što brinete. Pozdrav - poručio je Maradona sa svog Instagram profila.

Javio se i njegov advokat Matijas Morla, koji je rekao da nijedan medicinski test koji je Maradona uradio prethodnih meseci nije pokazao znake Alchajmerove bolesti.

Maradona je, prema njegovim rečima, odlučio da ode iz Meksika jedino zbog operacija ramena i kolena.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti