AKTUELNO

Reči Rejesove udovice će vam naterati suze na oči!

Poznati španski fudbaler Hose Antonio Rejes (35) nastradao je u subotu ujutru u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na putu između Sevilje i Utrere, njegovog rodnog mesta. Bivši fudbaler Sevilje, Arsenala, Reala iz Madrida, Atletika i Espanjola, sleteo je sa puta oko 11:40 pri brzini od gotovo 200 kilometara na sat.

On i njegov rođak Džonatan Rejes ostali su na mestu mrtvi, dok se lekari bore za život trećeg rođaka, Huana Manuela Kalderona, kojeg su spasioci uspeli da izvuku iz zapaljenog automobila.

Svet je ostao u šoku nakon vesti o ovoj tragediji, a supruga tragično nastradalog fudbalera ne može da se pomiri sa činjenicom da je zauvek izgubila ljubav svog života.

Očajna Noelija Lopez je na svom Instagram profilu objavila video na kojem Rejes u naručju drži svoje ćerkice. Slomljena Noelija je uz video ostavila i emotivnu poruku koja će vas rasplakati.

Ljubavi mog života, ne mogu da podnesem ovaj bol jer si nas napustio. Nemam želju za životom. Danas ti moram reći zbogom, ali nemam snage za to. Jednom ću ti i to reći, jer ćemo ti i ja biti zauvek zajedno. Čekaj me, bićemo ponovo porodica gde god da si. Pomozi mi, jer ne mogu da zamislim život bez tebe. Pomozi mi da podignem naše ćerke. Daj mi snagu, onu koju nemam. Zauvek ćeš biti sa nama, u našim mislima. Dao si nam najbolji život i ostavio nam najbolje uspomene. Gledaćeš me iz Noelijinih očiju, a iz Trijaninog osmeha smejaćeš se sa mnom. Volim te i voleću te zauvek - napisala je očajna supruga preminulog fudbalera.

#Nesreća

#Tragedija

#fudbal

#Španija

'