AKTUELNO

Brazilski fubaler i napadač Pari Sen Žermena Nejmar odbacio je optužbe za silovanje, koje je protiv njega podnela žena iz Brazila.

Istraga je pokrenuta nakon što je neimenovana žena u brazilskom gradu Sao Paulu prijavila 27-godišnjeg fudbalera za silovanje, koje se navodno dogodilo 15. maja u Parizu.

Kako je navela, Nejmara je upoznala na Instagramu i posle kraćeg dopisivanja Brazilac je ponudio da joj kupi avionsku kartu kako bi doputovala u Pariz, gde joj je obezbedio smeštaj u hotelu "Sofitel Paris Arc Du Triomphe".

Kako navodi ESPN, Nejmar u hotel došao pijan i u jednom trenutku postao agresivan pokušavši da je primora ženu na seksualne odnose. Neimenovana devojka se dva dana kasnije vratila u Brazil, ali incident nije prijavila francuskoj policiji jer je bila "emotivno potresena i uplašena da iznese činjenice u stranoj zemlji". Posle optužbi, Nejmar se na Instagramu se oglasio u video poruci.

-Zbog iznuđivanja moram da izložim svoj lični život javnosti i ono što se događa u mojoj porodici - rekao je Nejmar.

Ranije je reagovao je i otac brazilskog fudbalera koji je takođe izjavio da je njegov sin žrtva ucene. Nejmar se trenutno nalazi na pripremama reprezentacije Brazila, koja 14. juna kreće u pohod na Kopa Ameriku.

#Nejmar da Silva

#Silovanje

'