AKTUELNO

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da je njegova ekipa vredno radila od početka sezone da bi osvojila titulu i dodao da je presrećan zbog podrške koju su mu dali navijači.

- Neverovatno. Prelep je osećaj i ogromna je čast biti deo Crvene zvezde. Sada možemo da kažemo da smo uradili nešto, imamo trofej u rukama, i to jubilarni 30. po redu. Srećan sam što su navijači prepoznali trenutak i došli u velikom broju da nas pozdrave i proslave sa nama. Za ovaj dan smo vredno radili od početka sezone i uživali smo u svakoj sekundi proslave. Najlepše mi je kada vidim svoje igrače srećne i nasmejane i njima je puno srce zbog ovog trofeja - rekao je Milojević.

Fudbaleri Zvezde pobedili su večeras Napredak sa 3:0, u utakmici poslednjeg 37. kola Super lige. Crveno-belima je uoči utakmice uručen šampionski pehar, a navijači su posebno pozdravili trenera.

- Skandiranje zvezdaša je nešto neopisivo. Zaista je to nešto što želim svakom treneru da doživi, jer nema bolje potvrde da radite dobar posao. Videlo se na ovoj utakmici da su Zvezdini navijači zaista najverniji - naveo je trener.

On je izrazio zadovoljstvo zbog prikazane igre.

- Loši vremenski uslovi donekle su pokvarili utisak celokupnog meča, ova utakmica je mogla da bude još sadržajnija, ali svi koji su gledali mogli su da uživaju u želji i borbenosti koja je rezultirala pobedom. Ovaj rezultat je važan jer smo zahvaljujući njemu osvojili 102 boda u sezoni i time nadmašili rezultat iz prošle sezone. Pokazalo se da Zvezda ima veliki broj kvalitetnih igrača i sigurno je ovo lepa uvertira za finale Kupa Srbije - rekao je Milojević.

Zvezda će u četvrtak od 19 časova na svom terenu igrati u finalu Kupa protiv Partizana, koji brani trofej.

#FK Crvena Zvezda

#Vladan Milojević

'