AKTUELNO

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević, uoči revanša polufinala Kupa Srbije protiv Mladosti iz Lučana, pozvao je svoje fudbalere na maksimalan oprez i ozbiljnost.

Crvena zvezda u Lučane ide sa velikom prednosti iz prvog meča 4:1, ali Milojević ističe da je za njega rezultat 0:0.

- Tražim od igrača da shvate kako smo odigrali prvo poluvreme i da se ne obaziru na rezultat. Više puta se u fudbalu pokazalo, pogotovo u poslednje vreme, da ta prednost i nije baš tako velika, iako deluje, i da možete da imate velikih problema. Tražiću da odigramo kao da je bilo 0:0 u Beogradu - rekao je Milojević na konferenciji za medije na stadionu "Rajko Mitić".

Trener šampiona Srbije pohvalio je rivala koji stoji na putu ka finalu Kupa i poručio da do opuštanja u njegovom timu ne sme da dođe.

- Gostujemo jako dobroj i disciplinovanoj ekipi, koja je odlično vođena od kolege Milovanovića. Mladost se do samog kraja borila za Evropu u prvenstvu, a poslednjih godina izrasla je u klub koji ima značaj u srpskom fudbalu. Očekuje nas teška utakmica sigurno i mi ćemo se spremiti na najbolji mogući način. Tražiću maksimalnu ozbiljnost od igrača, ali oni znaju da nam je sada ovo najbitnija utakmica.

On je otkrio da će na Ričmonda Boaćija uskoro moći da računa jer su kontrolni snimci pokazali da se dobro oseća, odnosno da nije završio sezonu.

Utakmica između Mladosti i Crvene zvezde igra se sutra od 17.30.

#FK Crvena Zvezda

#Vladan Milojević

'