AKTUELNO

Napadač Barselone Luis Suarez bio je samokritičan posle eliminacije od Liverpula u polufinalu Lige šampiona i poručio da njegov tim ne sme da ponavlja greške iz prošlosti, odnosno slučaj isti kao protiv Rome.

Bivši Suarezov klub uspeo je na Enfildu da slavi 4:0 i nadoknadi tri gola razlike iz Katalonije, za plasman u finale u Madridu.

- Moramo da budemo samokritični, drugi put nam se dešava ista stvar. Ne smemo da pravimo takve greške u nizu, moramo da pretrpimo kritike zbog toga i pogledamo šta smo loše radili. Mislili smo da je sve gotovo - rekao je Suarez novinarima posle meča.

Urugvajski fudbaler smatra da je najveća odgovornost na igračima Barselone, a ne na treneru Ernesteu Valverdeu.

- Mi smo oni koji igraju, trener je napravio istu taktiku kao za prvi meč. Mi, igrači moramo da budemo svesni svoje igre. Nismo bili tim i moramo da se izvinimo za pristup navijačima, porodicama, svima...

Četvrti pogodak, kada je Trent-Aleksander Arnold izveo korner na brzinu i izbacio samog Divoka Origija pred gol, opisao je kao neprihvatljiv za Barselonu.

- Primili smo gol kao da smo deca. Moramo da shvatimo da smo zaslužili kišu kritika. Tužni smo, osećamo bol i frustraciju, moramo da istrpimo metak u grudi - slikovito je opisao Suarez.

Barselona je ove sezone odbranila titulu šampiona Španije, a ima još priliku za trofej Kupa kralja jer je 25. maja čeka finale sa Valensijom.

#Barselona

#Liverpul

#Suarez Navarro Carla

'