AKTUELNO

Trener fudbalera Liverpula Jirgen Klop rekao je da je ponosan na svoje igrače kako su odigrali prvi meč polufinala Lige šampiona protiv Barselone, uprkos visokom porazu.

- To je fudbal. Cilj je dati gol - oni su postigli tri, mi nijedan. Igrali smo veoma dobro, momci su odigrali super sjajnu utakmicu, ali... Barseloni je dovoljno samo nekoliko prilika - rekao je Klop posle meča.

Fudbaleri Liverpula izgubili su sinoć u gostima od Barselone sa 3:0, u prvom meču polufinala Lige šampiona.

- Neverovatno je kako smo im pravili probleme i kontrolisali igru u drugom poluvremenu... Ne znam da li možemo da odigramo bolje. Mislim da nam je ovo bila najbolja utakmica u gostima u Ligi šampiona, ne samo ove sezone, već i prošle. Rekao sam momcima da sam ponosan zbog načina kako smo igrali - rekao je Klop.

Liverpul je na početku drugog poluvremena imao inicijativu i nekoliko šansi, ali je Lionel Mesi kaznio te promašaje.

Klop je istakao da ga nije iznenadila Mesijeva briljantnost.

- U ovakvim trenucima on je nezaustavljiv. Znao sam da je Mesi igrač svetske klase i sada sam to ponovo video i nisam iznenadjen... Slobodan udarac je bio neodbranjiv - rekao je Klop.

Uprkos tome što njegova ekipa nije uspela da postigne gol, Klop je i dalje optimista jer, kako je rekao, "to je fudbal".

"Pre ove utakmice smo imali veće šanse. Da, biće teško. To je Barselona, ali ovo je fudbal i moramo pokušati", rekao je Klop.

Revanš se igra u utorak na Enfildu.

#Jirgen Klop

#Liverpul

'