AKTUELNO

Grof je istakao da će dobro razmisliti oko dovođenja novajlija.

Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović izjavio je da je zadovoljan pojačanjima u ove zime, ali i najavio dolazak dvojice ili trojice novih igrača do kraja prelaznog roka.

- Igraće Kanga kada se vrati, a da li ćemo u formaciji biti sa jednim ili dva napadača, videćemo. Do kraja prelaznog roka pokušaćemo da dovedemo još dva, možda i tri igrača, ali tek kada budemo 100 odsto sigurni da su pojacanja. Imali smo i promašaje tokom prethodnih prelaznih rokova, što je i normalno, ali sada stvarno ne bismo smeli da pogrešimo - rekao je Božović nakon pobede nad slovenačkim trećeligašem Jadranom (10:0).

Trener šampiona Srbije istakao je da je plan da se angažuje igrač na poziciji desnog beka, dok će mladi Marko Mijailović otići na pozajmicu kako bi imao kontinuitet igara.

Foto: Beta

Crveno-beli su na prvom delu priprema u Sloveniji zabeležili dve ubedljive pobede protiv slovenačkih niželigaša, Ankarana (7:0) i Jadrana (10:0).

- Imali smo dve utakmice protiv protivnika koji su pogodni za ovaj deo priprema. Proverili smo neke igrače, pre svega mlade i videli šta ko može. Što se tice igrača koji su stigli u ove zime rano je donositi sud, ali mislim da će biti prava pojačanja. Mladi igrači su pokazali da poseduju izvanredan kvalitet, to smo i znali i mogu da kažem da Zvezda ima nekolicinu njih koji mnogo obecavaju - zaključio je Božović.

Ekipa se vratila u Beograd, gde će boraviti tri dana, a potom putuju na drugu fazu pripremama na kiparski Pafos.

N. Petričević

#Crvena Zvezda

#Miodrag Božović

#Superliga Srbije

'