AKTUELNO

Fudbaler Partizana Zoran Tošić rekao je da će se truditi da bude još bolji i da se nada da će i ekipa biti kako vreme bude odmicalo.

- Drago mi je zbog gola. Trudiću se da nastavim u ovom ritmu i da budem još bolji. Žao mi je što nije sviran penal nad Uroševićem pri rezultatu 1:1. Na snimku se vidi da je bio. Utakmica bi mogla da ode u našem smeru - rekao je Tošić za sajt Partizana.

Crno-beli su u nedelju izgubili od Vojvodine u Novom Sadu, što im je peti prvenstveni poraz u poslednjih šest utakmica. Tošić je ponovo bio najbolji u svom timu, kao i u kolu pre toga u pobedi nad Čukaričkim.

Utakmica u Novom Sadu bila je prekinuta zbog nedozvoljenog ponašanja gostujuće publike.

- Mislim da prekid nikome nije prijao. Nastavili smo da pokušavamo, ali neshvatljivo je da dozvolimo da primimo gol u poslednjim minutima. Nekada kada ne možeš da pobediš, bitno je i da ne izgubiš. Ali, očigledno da moramo još puno da učimo - kazao je Tošić.

Partizan je sezonu pred plej-of završio na trećem mestu.

- Naš cilj je i bio da završimo na trećem mestu. Igraćemo derbi na “Marakani”, ali utakmice sa konkurentima za Evropu igramo kod kuće i to je ono što je bitno - naveo je Tošić.

On je rekao da je Partizan imao napornu nedelju i da veruje da će ekipa izgledati bolje već od naredne utakmice.

#Duško Tošić

#FK Partizan

'