AKTUELNO

Fudbaler Partizana Đorđe Ivanović rekao je da je njegova ekipa u "psihološkom problemu" i da se to vidi na terenu, ali je istakao da će crno-beli u narednom periodu pokušati da to promene i da se vrate na pravi put.

- Kratko je vreme od kad je trener (Savo) Milošević tu da bismo mogli nešto odmah da promenimo. Potrebno je vreme koje očito nismo imali unazad par dana, jer je ekipa u psihološkom problemu, što se i vidi na terenu. Ali, pred nama je sledeća nedelja da sve probamo, ispravimo i vratimo se na pravi put... - rekao je Ivanović za klupski sajt.

Psihološki problem ekipe je u nekoliko navrata pominjao i trener Savo Milošević.

- Jednostavno, loša serija rezultata, što nismo smeli nikako da dozvolimo, i reflektuje se na ovaj način... Došli su krizni trenuci za naš klub, ali mi ćemo to prebroditi i vratiti Partizan tamo gde mu je mesto - rekao je Ivanović.

Partizan je u nedelju izgubio od Vojvodine u Novom Sadu 3:2 i ligaški deo takmičenja u Superligi Srbije završio na trećem mestu.

Ivanović se posle nekoliko meseci odsustva zbog povrede Ahilove tetive vratio na teren. On je bio strelac za crno-bele na jučerašnjem meču na “Karađorđu”.

- Kod mene uvek ima želje i uvek će je i biti. Mnogo mi je drago zbog gola koji sam postigao, jer to je odraz moje želje, truda i rada.

Govoreći o povredi, Ivanović je naveo da se "odužilo", da mu je mnogo bilo teško, ali je istakao da ne želi da se vraća više na taj period.

- Povreda me odvojila gotovo mesec dana od terena i rada sa ekipom, ali ja nisam mnogo izgubio u kondiciji, jer sam trenirao dva puta dnevno u teretani i radio u bazenu trudeći se da spreman dočekam prvenstvo. Naravno, mnogo mi je bilo teško, ali ne bih da se vraćam na taj period, bilo pa prošlo i ne ponovilo se - rekao je Ivanović.

#FK Partizan

'