AKTUELNO

Vezni fudbaler Crvene zvezde Marko Marin kaže da mu je gol protiv Proletera (4:0) jedan od najlepših u dosadašnjoj karijeri.

Bivši nemački reprezentativac i fudbaler Verdera, Čelsija, Fiorentine, Sevilje i Olimpijakosa novu majstoriju, kada se driblingom oslobodio nekoliko čuvara i lobovao golmana Vladana Elesina, svrstio je među najbolje poteze.

- Mnogo lep gol. Čitava akcija je bila odlična, počela je sa desne strane, duplim pasom sa Gajićem, potom je lopta prebačena levo, usledio je dribling i potom lob. Sigurno je to jedan od najlepših golova u mojoj karijeri i drago mi je što sam takvim potezom, u veoma važnom trenutku, doprineo pobedi ekipe - rekao je Marin za klupski sajt.

Marin se osvrnuo se na igru crveno-belih u ubedljivoj pobedi posle koje sa četiri bodova prednosti u odnosu na Radnički iz Niša ulazi u plej-of Superlige Srbije.

- Dok nismo postigli drugi gol nije bilo lako igrati, Proleter je dobro stajao u defanzivi, borili su se. Posle je već bilo mnogo lakše, jer je protivnik bio prinuđen da se otvori, uz to su se i umorili, tako da smo sve to iskoristili i zabeležili ubedljivu pobedu. Završili smo regularni deo sezone, sada nam je neophodna puna koncentracija za plej-of i za polufinale Kupa Srbije.

Upravo je Radnički prvi rival Zvezdi u meču na stadionu "Rajko Mitić" koji bi mogao da odluči sezonu.

- Dobro je što imamo celu nedelju da se pripremimo za susret sa neugodnim rivalom. Svesni smo da ubrzo sledi i polufinale Kupa, nama izuzetno važna utakmica. Već smo mnogo puta isticali da pretendujemo na "duplu krunu" ove sezone, a u narednih nekoliko nedelja se sve rešava, tako da ćemo biti maksimalno fokusirani, kako bismo doneli veliku radost našim navijačima. Nadam se da će na tom putu biti još ovako lepih i atraktivnih golova - poručio je on.

Utakmica između Crvene zvezde i Radničkog igra se u subotu od 17 sati.

#FK Crvena Zvezda

'