AKTUELNO

Kapiten fudbalera Partizana Saša Ilić priznao je da česte promene trenera nisu dobre, ali da veruje da će Savo Milošević, njegov bivši saigrač iz reprezentacije, uspeti da podigne ekipu iz teške situacije.

- Ono što nije sjajna stvar je treći trener za godinu dana, to se odslikava na rezultate. Ubeđen sam da će ovo biti poslednja promena trenera u bliskom vremenu. Sava poznajem dugo, izlišno je govoriti o njegovim kvalitetima - rekao je je Ilić novinarima na štandu "Dunav osiguranja" na Beogradskom sajmu.

Ilić, koji igra poslednju sezonu u karijeri, naglašava da će Partizan prebroditi aktuelni težak period.

- Partizan je veliki klub, bilo je takvih situacija i ranije, izlazio je iz svega. Pitanje je samo koliko će ovo trajati, nadam se ne dugo.

O Miloševićevom prethodniku, Zoranu Mirkoviću, kaže da mu je krivo što je otišao.

- Mirković je zaslužio šansu, kao i veliki broj bivših igrača Partizana. Krivo mi je što se odlučio na takav korak (ostavka prim. aut). Situacija nije bila najsjajnija.

Partizanu preostaje da se bori za preostali trofej u sezoni, odbranu Kupa Srbije, gde je rival u polufinalu Radnički iz Niša.

- U ovom trenutku je daleko titula. Svaki trofej znači, veliki je minus sezona bez pehara. Nikome nije prijatno, ali ubeđen sam da ćemo izaći jači iz ovoga - zaključio je Ilić.

Partizan u nedelju nastavlja takmičenje u Superligi gostovanjem Napretku u Kruševcu od 17 sati.

#FK Partizan

#Saša Ilić

'