separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

sport

Modrić o Đokoviću: Trebalo bi da svi budemo ponosni što na ovim prostorima imamo najvećeg tenisera svih vremena!


Oduševio me kao osoba i drago mi je da sam ga upoznao. Njegove izjave o podršci našoj reprezentaciji na SP nešto su fenomenalno - rekao je Modrić.


Najbolji svetski fudbaler Luka Modrić rekao je o Novaku Đokoviću, najboljem teniseru današnjice, da bi trebalo svi da budemo ponosni da na ovim prostorima imamo jednog od najvećih tenisera svih vremena.

Modrić je, kako prenosi hrvatski "Večerenji list", nedavno govorio o svom poznanstvu sa Novakom Đokovićem.

- Oduševio me kao osoba i drago mi je da sam ga upoznao. Njegove izjave o podršci našoj reprezentaciji na SP nešto su fenomenalno - rekao je Modrić.

Modrić je naveo da je Đokovića upoznao u Majamiju kada je sa svojim reprezentativnim saigračima bio na NBA utakmici Majamija i Njujorka.

- Bili smo srećni kada nam je podršku iskazao jedan od najboljih svetskih tenisera. Uživam da gledam njegove mečeve, a pri tome i navijam za njega. Dakako, kada igraju hrvatski teniseri protiv njega, onda oni imaju prednost, to ne treba govoriti. Novak je veliki sportista i trebamo biti ponosni da na ovim prostorima imamo jednog od najvećih tenisera svih vremena - zaključio je Modrić.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti