AKTUELNO

Mladi srpski golgeter Luka Jović izjavio je da bi, bez obzira na interesovanje minhenskog Bajerna, voleo bi da se zadrži u Ajntrahtu iz Frankfurta, posebno ako izbori mesto u Ligi šampiona za narednu sezonu.

Prvi strelac nemačke Bundeslige sa 10 golova, koliko je dao i Pako Alkaser iz Borusije Dortmund, kaže da ima prostora za napredak.

- O transferu odlučuje klub, ali što se mene tiče ja bih ostao. Laska mi interesovanje velikih klubova kao što je Bajern, ali čvrsto sam na zemlji i razmišljam samo o Ajntrahtu. Definitivno bih ostao - rekao je Jović za tiražni list Bild.

Jović je uveren da će mu naredna godina biti još bolja od ove, u kojoj je privukao i pažnju skauta Borusije, Barselone i Napolija.

- Nisam očekivao da ću krenuti ovako sezonu, samo sam se nadao. Verujem u sebe i da ću biti još bolji. Voleo bih da uđemo u Ligu šampiona, onda me Ajntraht sigurno ne bi pustio.

Fudbaleri Ajntrahta trenutno su na poziciji ispod mesta za elitno takmičenje sa dva boda manje od četvrtoplasiranog Lajpciga.

#Luka Jović

#fudbal

'