AKTUELNO

Pobednica Farme 7 je novom izabraniku na emotivan način čestitala rođendan, a krajem meseca putuje kod njega na Kipar gde će zajedno provesti praznike.

Pobednica sedme sezone najgledanijeg rijalitija u regionu ''Farma'', rediteljka Jelena Golubović pre oko dva meseca raskinula je emotivnu vezu sa profesorom Dautom Dašom Kalačem, o čemu je Pink.rs prvi pisao.

Foto: Pink.rs

Ubrzo nakon toga, odlučila je da obnovi jednu staru ljubavnu romansu od pre 20 godina. Kako kaže, on je njena prva ljubav, a uz pitanju je jedan od najuspešnijih biznismena sa Kipra.

Ne bih još da otkrivam njegovo ime, ali on je jedan od najuspešnijih privrednika na Kipru. Upoznala sam ga pre oko 20 godina na letovanju sa ocem, međutim tada sam bila veoma mlada i nisam želela ništa ozbiljno. U to vreme ja sam bila student i želela sam najpre da završim školovanje, međutim kasnije su nam se putevi razišli. On je bio tamo, a ja u Kijevu. Pre oko mesec dana smo stupili u kontakt i rešili da se ponovo vidimo i obnovimo staru vezu. Od tada se čujemo svaki dan, a ja sam već kupila kartu i za desetak dana putujem kod njega na Kipar. Zajedno ćemo provesti praznike i tome se baš radujem - rekla je Jelena za Pink.rs.

Golubovićeva se prisetila prošlosti, te nam je otkrila i intimne detalje veze sa biznismenom koji je osvojio njeno srce.

Foto: Privatna arhiva

Sećam se svakog trenutka koji smo proveli zajedno. Prvi put smo vodili ljubav na krovu jedne zgrade, a tu noć ću pamtiti celog života. Svakoj devojci bih poželela da to doživi i neizmerno sam srećna što ćemo se ponovo videti i nastaviti tamo gde smo stali pre 20 godina - kaže rediteljka za naš portal.

Jelenin izabranik je pre nekoliko dana proslavio 45. rođendan, a ona mu je čestitala na emotivan način - napravila je tortu u njegovu čast i poslala mu prigodan poklon.

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

Autor: M. K.

#Farma

#Farma 7

#Jelena Golubović

'