AKTUELNO

Dva momka iz automobila sa kojim sam se sudarila su izašla iz vozila i odmah počela da mi prete. Rekli su da će ispričati policiji kako sam ja kriva za udes i kako ih sve boli, priča Jelena drhtavim glasom.

Učesnica nekoliko sezona najpopularnijeg rijalitija u regionu "Farma" i dvostruka pobednica, Jelena Golubović, doživela je saobraćaju nesreću nešto pre 15 časova na Pančevačkom mostu.

Foto: Pink.rs

Poznata rediteljka vozila je svoj automobil marke "Mercedes" kada je došlo do udesa.

Za sudar je, prema rečima Golubovićeve, kriv vozač drugog automobila, jer je vozio suprotnom trakom.

Foto: Pink.rs

Osim što je pretrpela stres zbog saobraćajne nesreće, Jelena je bila vidno potrešena jer su joj muškarci iz tog automobila pretili dok su čekali da stigne policija i izvrši uviđaj.

Foto: Pink.rs

Kontroverzna rijaliti zvezda je za Pink.rs ispričala sve detalje ove jezive nesreće.

- Čim sam dosla sebi i videla sta se desilo pozvala sam policiju. Dva momka iz automobila sa kojim sam se sudarila su izašla iz vozila i odmah počela da mi prete. Rekli su da će ispričati policiji kako sam ja kriva za udes i kako ih sve boli. Rekli su mi da će mi skinuti kožu s leđa jer znaju ko sam ja. Uplašila sam se za sebe i otišla da slučaj prijavim policiji, nisam smela da ih čekam sa tim momcima, koji očigledno misle da mogu da mi uzmu na ovaj način novac, a pritom su oni krivi jer su vozili pogrešnom trakom - ispričala je Jelena za naš portal.

Foto: Pink.rs

Golubovićeva je ovaj slučaj prijavila policiji, a kakav će biti epilog, ostaje da vidimo.

Autor: M. Krasić, M. Đurović

#Farma

#Jelena Golubović

#Sudar

#rijaliti

'