AKTUELNO

Posle mnogobrojnih uspona i padova, sada već bivši rijaliti par stavio je tačku na desetomesečnu ljubavnu romansu.

Veza koju su pevačica Marija Ana Smiljanić i maneken Filip Đukić započeli pred kamerama najgledanijeg rijalitija u regionu ''Farma'' završila se neslavno. Posle mnogobrojnih uspona i padova, sada već bivši rijaliti par stavio je tačku na desetomesečnu ljubavnu romansu.

Foto: Instagram

Bivša farmerka je skinula verenički prsten i definitivno stavila tačku na emotivnu vezu sa Đukićem, a za Pink.rs je otkrila istinu o raskidu.

To nije osoba koju sam nekad volela. Ja sam sama stvorila neku iluziju u glavi i spustila se nisko, bila varana i obmanjivana s njegove strane. Bila sam zaljubljena budala koja se najzad opametila. Patila sam nekoliko dana i prebolela ne ljubav, nego lošu naviku. Sada sam kao nova jer nemam za čime da žalim. Niti sam ja volela, niti sam bila voljena. Dok je trajala zaljubljenost trajala je. Posle je sve prešlo u neku lošu naviku i najzad smo stavili tačku na to. Ja mu želim svu sreću u u životu,ali sumnjam da će taj čovek ikada biti srećan ako se ne promeni - otkrila je Marija Ana za Pink.rs.

Foto: Instagram

Filip se ovim povodom nije oglašavao.

Podsetimo, Marija Ana i Filip su početkom januara ove godine najavili brak, međutim ovoga puta se njihovi planovi za budućnost nisu ostvarili.

Foto: E-stock/Danijel Milutinović

Autor: M. K.

#Farma

#Farma 7

#Filip Đukić

#Marija Ana Smiljanić

#Veza

#rijaliti

'