AKTUELNO

U našoj kući se oduvek poštuju običaji, a česnicu mesmo uoči Božića, na Badnje veče - kaže Jelena za Pink.rs.

Rediteljka Jelena Golubović tek je stigla sa Kipra gde je sa svojom najvećom ljubavlju dočekala Novu godinu, a odmah se bacila na pripremanje za praznike. Pobednica Farme 7 zamesila je i česnicu, a kako kaže, u njihovom domu - tradicija i običaji se poštuju.

Foto: Privatna arhiva

Iako sam malo umorna jer sam tek stigla u Beograd, odmah sam morala da se uključim u kućne poslove i mami pomognem sa pripremom Badnje večeri i Božića. U našoj kući se oduvek poštuju običaji, a česnicu mesmo uoči Božića, na Badnje veče. Ja sam poslednjih pet godina zadužena za česnicu, pa sam je i večeras sama pripremila, a sutra ćemo videti ko će dobiti novčić – kaže Jelena za Pink.rs.

Foto: Privatna arhiva

Na posnoj trpezi za Badnje veče, rediteljka je poslužila ribu, salatu, pitu, posne kolače i suvo voće, a u večeri uživa sa najbližima – mamom Svetlanom i bakom Cakom.

Foto: Privatna arhiva

Ujutru planiram da ustanem već oko šest da odem u crkvu, a onda da malo prošetam gradom. Uželela sam se Beograda. Kad se vratim kući počinju pripreme za božićni ručak – kaže Golubovićeva i otkriva kako se provela na Kipru:

Foto: Privatna arhiva

Na Kipru je bilo fenomenalno i planiram uskoro opet da otputujem tamo. Mogu da kažem da sam veoma srećna i zadovoljna i da mi je moj Kipranin opet vratio osmeh na lice – završava Jelena.

Foto: Privatna arhiva

Autor: M. K.

#Badnje veče

#Farma

#Farma 7

#Jelena Golubović

'