AKTUELNO

Grad Novi Sad objavio je javni poziv zainteresovanim privatnim kompanijama za unapređenje poslovanja JP Sportski i poslovni centar Vojvodina (Spens) kroz javno-privatno partnerstvo.

Neobavezujući javni poziv za prikupljanje pisama o zainteresovanosti za upravljanje i unapređenje poslovanja, sa investicionim ulaganjem u Spens, objavljen je na sajtu Grada Novog Sada.

Kako je navedeno u oglasu, investiciona ulaganja u Spens podrazumevaju sve radove potrebne za njegovu efikasniju iskorišćenost, bolju energetsku efikasnost, stabilniju i bolju infrastrukturu.

To podrazumeva sve građevinske i druge radove sa ugradnjom instalacija, postrojenja i opreme, kao i investiciona ulaganja u dodatni prostor koji će činiti zasebnu ili objedinjenu funkcionalnu ili tehničku celinu.

Deo promena odnosiće se i na menadžment, pa će biti zaposlen tim sa iskustvom u upravljanju objektima slične veličine ili namene u regionu ili svetu.

Kako se precizira u oglasu, zainteresovani bi trebalo da dostave podatke o partneru i reference, okvirni poslovni plan za period od najmanje 15 godina, idejno rešenje za investicioni program i planiranu strukturu finansiranja, kao i sredstva obezbeđenja.

Analizu prispelih ponuda će obaviti komisija, a rok za prijavu je 20. decembar, do 12.00 časova.

#Novi Sad

'