AKTUELNO

Osim maloprodajnih objekata, ovaj tržni centar sadržaće sve - od luksuznih butika do prodavnica ulične mode, bioskopa, restorana, kafića i dečijih igraonica.

Najveći šoping centar u Srbiji i regionu doneće Beograđanima, ali i posetiocima srpske prestonice, brojne restorane, kafiće i objekte sa prepoznatljivim svetskim brendovima. To će, prema rečima nadležnih, biti jedna od centralnih tačaka Beograda na vodi, koja će doneti novu eru maloprodaje u Srbiji, gastronomije i zabave.

- Inače ovaj objekat će imati 3.600 parking mesta, 300.000 kvadrata bruto izgrađene kvadrature. Ovo će biti najveći tržni centar u regionu i jedan impozantan objekat. Tu su objekti Vista i Park vju koji će biti završeni u toku sledeće godine. Imamo i radove na infrastrukturi ulice i na svim instalacijama koje se nalaze ispod njih. Završil smo i prve stanove u okviru projekta Beograd na vodi - rekao je Nikola Nedeljković direktor Belgrade Waterifont-a.

Kompanija Gradina, koja je već bila zadužena za prethodnu fazu izgradnje, sada će biti odgovorna i za unutrašnje radove, fasadu, instalacije i zavrssne radove.

- Izuzetna je čast biti deo ovako značajnog i velikog projekta. Gradina će koristiti višegodišnje iskustvo u primeni svih svetskih standarda, da bi sve izgledalo onako kako je projektom predviđeno - dodao je Đuro Đurđević direktor kompanije “Gradina”.

- Siguran sam da će se izgradnjom galerije pomeriti granica izgradnje šoping molova u Srbiji - dodao je Đurđević.

Inače, osim maloprodajnih objekata, ovaj tržni centar sadržaće sve- od luksuznih butika do prodavnica ulične mode, bioskopa, restorana, kafića i dečijih igraonica. Na taj način od nadležnih se očekuju da će BW Galerija privući kako domaće, tako i brojne inostrane posetioce.

#Beograd na vodi

#šoping

'