separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

vesti

U avgustu početak izgradnje stanova za službe bezbednosti


Vlada Srbije danas je usvojila nacrt posebnog zakona koji će omogućiti da u avgustu u Vranju, Kraljevu i Nišu počne izgradnja prvih stanova za pripadnike vojske, policije i službi bezbednosti.


Ministarka gradjevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović rekla je da je Nacrt posebnog zakona o gradnji stanova za pripadnike vojske, policije i službi bezbednosti usaglašen sa svim ministarstvima i da očekuje da se sledeće nedelje nadje pred poslanicima u Skupštini.

Kako je saopštilo to ministarstvo, Mihajlović je rekla da će se stanovi za pripadnike snaga bezbednosti, po ceni od najviše 500 evra po kvadratu, graditi prvo u Vranju, Kraljevu i Nišu, gde su već spremne lokacije.

"Krajem avgusta možemo očekivati početak radova u Vranju i Kraljevu, kao i u Nišu, gde su potpuno pripremljene lokacije. Za Beograd čekamo da se konstituiše nova gradska vlast, pa da počnemo razgovore o tome", kazala je Mihajlović.

U prvoj fazi projekta, u predloženih šest gradova u Srbiji predvidjeno je da se izgradi ukupno 1.578 stanova, i to po 400 stanova u Beogradu i Novom Sadu, 188 u Nišu, 190 u Vranju i po 200 u Kraljevu i Kragujevcu.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti