AKTUELNO

U Srbiji izvire jedna od najkvalitetnijih voda na svetu!

Jedan od najprepoznatljivijih brendova na našim prostorima je VODAVODA, koja dolazi iz jednog od najlepših okruženja – sa više hiljada godina starog izvora Banje Vrujci koji predstavlja pravi dragulj severozapadne Srbije.

Izuzetan kvalitet i dizajn koje poseduje VODAVODA, ključni su činioci zbog kojih ona sigurnim koracima osvaja svet. U petnaest država na dva kontinenta uživaju u ovoj srpskoj vodi, a mnogi se pitaju zašto je baš VODAVODA prva probila sve barijere i dospela na inostrano tržište.

Foto: Promo

Jedan od odgovora krije se u tome da je VODAVODA jedina arteška voda iz Srbije sa dubine od 605 metara. Na putu do površine prirodno se filtrira prolaskom kroz 250 metara nepropusnih stena, a iz tla uzima ono najbolje, minerale i elektrolite. Na kraju, bez ikakve prerade, prirodna i čista, flašira se u Novom domu VODAVODE.

Uz kvalitet, drugi ubedljivi benefit VODAVODE je prepoznatljivi dizajn. Ovaj neuobičajen dizajn boce osvojio je mnoge nagrade među kojima je i Graphis Design Gold Award. Dizajn ove boce ima pored svoje estetske pre svega svoju ekološku svrhu – kockasta PET flaša zauzima manje mesta od obične okrugle flaše, što znači da se više flaša distribuira uz manje korišćenje energije, a samim tim i veću brigu za životnu sredinu.

Iako je kupuju širom sveta, VODAVODA je i dalje autentična srpska voda. Ne samo poreklom, već i time što je brend u vlasništvu domaće kompanije – jedna od retkih voda u našoj zemlji, koja nije postala deo međunarodnih korporacija.

Foto: Promo

„Naš san je da se VODAVODA pije širom Zemljine kugle. Na početku je to delovalo kao i svaki san, gotovo nestvarno, ali sada posle uspeha koji postižemo u zemljama Bliskog istoka, možemo reći da smo sve bliži njegovom ostvarenju“, kaže Vojin Đorđević, tvorac brenda VODAVODA.

Iako VODAVODA izgleda svetski, ona je domaći proizvod koji se ponosi svojim poreklom, što je dokazala i time što je nedavno svoju bočicu ukrasila ćiriličnim pismom. Negujući tradiciju i duh srpkog jezika, VODAVODA i ovime pokazuje koliko želi da zadrži i stakne svoje domaće poreklo. A pored toga , sada će i maleni ljubitelji ove arteške vode, nakon pročitanog Bukvara moći da pročitaju naziv svoje omiljene VODAVODE. Jedinstveno, zar ne?

#Srbija

#Voda

'