AKTUELNO

Čitav niz pogodnosti - od luksuznih butika do prodavnica ulične mode, bioskopa, restorana, kafića i dečijih igraonica - obogatiće postojeću ponudu Beograda, definišući prestonicu kao glavnu regionalnu destinaciju i obezbeđujući neprevaziđen životni stil za stanare Belgrade Waterfronta.

Belgrade Waterfront objavio je početak radova na temeljima BW Galerije, koja će uskoro postati najveći tržni centar u regionu. Glavni radovi su planirani za jun, a završetak je predviđen za 2020, saopšteno je iz tog preduzeća.

- Sa BW Galerijom otvaramo i novu eru maloprodaje u Srbiji. Ovo će biti jedna od centralnih tačaka Belgrade Waterfronta, koja će doneti novi koncept kupovine, gastronomije i zabave, uz brojne pogodnosti i atrakcije na jednom mestu. Za tržni centar već su zainteresovani neki od vodećih svetskih brendova, od kojih mnogi prvi put dolaze u Srbiju - rekao je Nikola Nedeljković, generalni direktor Belgrade Waterfronta.

Foto: www.eaglehills.com

Sa ukupnom nadžemnom površinom od 140.000 kvadratnih metara, BW Galerija će biti najveća maloprodajna destinacija u regionu.

Tržni centar imaće ogroman parking i biće odlično povezan sa svim glavnim saobraćajnicama.

Zatvorenim pešačkim mostom biće spojen sa The St. Regis Belgrade, čime će biti obezbeđen direktan pristup spektakularnom vidikovcu na vrhu 40-spratne Kule Beograd.

Kroz BW Galeriju prolaze tri glavne avenije, a transparentni krov obezbeđuje prirodno osvetljenje celog prostora, čime se u unutrašnjosti tržnog centra stvara osećaj kupovine na otvorenom.

Evropskim šarmom, jedinstvenom lokacijom u srcu Belgrade Waterfronta na obali Save i pristupom Sava Promenadi, BW Galerija će privući kako domaće, tako i inostrane posetioce.

Foto: Tanjug

Glavni projektant BW Galerije je RTKL, jedna od najvećih multidisciplinarnih projektantskih kompanija, dok je Arhi.Pro lokalni konsultant.

Foto: Tanjug

Radove na temeljima izvodi Novkol, domaća građevinska kompanija specijalizovana za duboko fundiranje i postavljanje šipova.

Otvaranje gradilišta BW Galerije potvrđuje snažan napredak Belgrade Waterfronta i dopunjava radove na tri ostala aktivna gradilišta: BW Residences, čija je spoljna konstrukcija već stigla do poslednjeg, 20. sprata, kao i BW Vista i The St. Regis Belgrade, gde su u toku radovi na postavljanju šipova.

#Beograd

#Beograd na vodi

#Tržni centar

#projekat

'