AKTUELNO

Prvo izvlačenje nagrada u okviru nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" biće održano u subotu, 11. marta, Predviđeno je izvlačenje 177 nagrada.

Izvlačenje svih nagrada nadziraće petočlana komisija nagradne igre, a u prvom izvlačenju moći će da učestvuju samo fiskalni raccuni i slipovi koji su pristigli na adresu navedenu na namenskoj koverti do 10. marta do 23 časa i 59 minuta. Koverte koje su blagovremeno stigle na traženu adresu i nisu izvučene, učestvuju u narednim izvlačenjima, koja su zakazana za 18., 25. i 31. mart i građani mogu da šalju dodatne koverte sve do 30. marta.

U subotu, 11. marta biće održano prvo izvlačenje nagrada u velikoj nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi". Kako je objavilo Ministartstvo državne uprave, u subotu će biti izvučeno 177 nagrada, a među nagradama su dvosoban stan u Beogradu, u naselju "Braće Jerković-Padina", 12 automobila "Fijat 500l", četvorodnevno putovanje u Pariz za dve osobe i kartama za jedan meč Rolan Garosa, dva putovanja u Grčku za dve osobe.

Spisak dobitnika biće objavljen u dnevnom listu Politika, tri dana nakon svakog izvlačenja, kao i na internet stranici nagradne igre www.uzmiracun.rs, internet stranici Ministarstva drzzavne uprave i lokalne samouprave. Ukupna vrednost nagradnog fonda iznosi 135.344.181,46 dinara, sa uračunatim porezom na dodatu vrednost.

#Nagradna igra

#Račun

'