AKTUELNO

Deo izvlačenja biče direktno prenošen na televiziji, a ostatak nagrada izvući će se van "oka" kamera.

Nagradna igra "Uzmi račun i pobedi", koju je pokrenula Vlada Srbije, naišla je na odličan odziv građana.

U poštama širom zemlje traži se koverta više, a uskoro nas očekuje i prvi krug izvlačenja nagrada.

NAGRADE U PRVOM IZVLAČENJU

1 stan u Beogradu12 automobila marke "fiat 500L"1 putovanje u Pariz za dve osobe (3 dana) uz karte za Rolan Garos2 putovanja u Grčku za dve osobe (10 dana)1 odmor na Staroj planini (sedam noćenja)1 odmor na Zlatiboru (četiri noćenja)12 računara "lenovo"12 frižidera10 veš-mašina9 mašina z asudove25 tableta "tesla"25 mikrotalasnih pećnica25 blendera25 mobilnih telefona

Naime, prvi od četiri kruga izvlačenja nagrada organizovaće se 11. marta u 17 časova uz direktan televizijski prenos. Međutim, u živom prenosu se neće izvući sve nagrade, već samo one glavne.

Pred televizijskim kamerama biće izvučen stan u Beogradu, 12 automobila marke "fiat 500 L", jedno putovanje u Pariz sa kartama za Rolan Garos, ako i dva desetodnevna putovanja u Grčku.

U MARTU ČETIRI KRUGA IZVLAČENJA

prvo izvlačenje je, kao što smo naveli, 11. marta u 17 časova, a preostala tri izvlačenja biće organizovana 18, 25. i 31. marta.

Nakon završetka direktnog televizijskog prenosa biće dodeljena još 161 nageada - boravak na planinama u Srbiji, računari, frižideri, telefoni i druge robne nagrade.

Bitna je i činjenic da one koverte koje ne budu izvučene u prvom krugu, nastavljaju da učestvuju u nagradnoj igri i u narednim izvlačenjima, saopštilo je Ministarstvo.

N. Petričević

#Nagradna igra

#Račun

#Vlada Srbije

'