separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

vesti

Đorđević za Pink: Odgovorna politika koju sprovodi Vlada dovodi do toga da imamo rezultate (VIDEO)


Ministar za rad, zapošljavanje boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević rekao je da su počeli pregovori države i resornog ministarstva sa predstavnicima sindikata i poslodavaca o povećanju minimalne cene rada.


- Počeli smo pregovore sa njima, da čujemo šta očekuju, da im predstavimo one rezultate koje imamo i čime raspolažemo kao država. Mislim da je sada jedan potpuno drugačiji ambijent, gde oni shvataju da imaju razgovor koji je potpuno otvoren i gde mi predstavljamo ono što možemo - istakao je Đorđević za Pink, dodajući da nije samo pitanje o povećanju minimalne cene rada, već i da mora da se vodi računa o povećanju plata, ali i penzija.

Autor: TvPink Printscreen

-Sve treba da dostigne ravnotežu, a i da ostane novca za infrastrukturu i investicije, za neke stvari koje će svakako dati zamajac našoj privredi u narednoj godini - kaže ministar.

Autor: TvPink Printscreen

-Ta odgovorna politika koja postoji u prethodnih nekoliko godina dovodi do toga da imamo rezultate, da možemo na realnim osnovama da se povećavaju i plate i minimalac, kao i da idemo sa nekom perspektivom šta će se događati sledeće godine i da imamo neku viziju toga kako da stignemo do onoga o čemu smo svi pričali, a to je d minimalna cena rada bude ta neka potrošačka korpa - smatra Đorđević.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti