AKTUELNO

Najavljena je smena osam direktora i šefova Elektrodistribucija.

Milorad Grčić, v. d. generalnog direktora EPS najavio je da će biti smenjeno osam direktora i šefova Elektrodistribucija.

Kako je rekao, biće smenjeni direktor Sekotra za brigu o korisnicima EPS-a Sonja Milojević, direktor Odseka za tehničke usluge iz Jagodine Miomir Papović, kao i rukovodioci sektora za brigu o kornisicma iz Kraljeva i Kragujevca Mile Milošević i Vojkan Vučkcović.

Biće smenjeni i direktor Sektora za podršku tržištu i smanjenje gubitaka iz Beorgada Žarko Šantrić, direktori ogranka Kraljevio i Jagodina Srđan Đurović i Dobrica Milošević, kao i šef Službe za kontrolu mernim mesta iz Niša Miloš Petrović.

Oni će biti smenjeni zbog greške sa previsokim računima za struju.

EPS je do sada primio 1.880 reklamacija građana za pogrešno isporučene račune za struju, što je ispod proseka za isti period u prethodne tri godine.

Najveći broj pritužbi je stiglo putem mejla, a reklamacije će se primati do kraja januara.

Rok za žalbu produžen

Reklamacije će se, kako pišu mediji, prihatati sve do kraja meseca. Time je produžen prvobitno najavljeni rok od 8 dana za prigovor. Reklamacije će po regularnoj proceduri moći da se predaju na šalterima JP EPS u elektrodistribucijama. Prigovori mogu da se upute i pisanim putem.

Građani koji podnesu reklamacije će, prema pisanju medija, biti ekspresno obeštećeni.

S. M.

#Direktor

#EPS

#Struja

'