AKTUELNO

Bliži se 45. Međunarodni sajam građevinarstva.

Iako nas do njegovog početka dele deset dana, na Beogradskom sajmu uveliko teku pripreme za svečano otvaranje 45. Međunarodnog sajma građevinarstva SEEBBE 2019, najveće sajamske izložbene manifestacije ovog tipa u Jugoistočnoj Evropi.

Ove godine pravo sa najvećih svetskih sajmova veliki broj novina iz građevinske industrije, pre svega vozila i mašina, opreme za podizanje tereta, inovativnih materijala, alata i tehnika, stići će na Beogradski sajam građevinarstva.

Foto: Sajam građevine

Kompletna ponuda iz svih oblasti građevinske industrije, uključujući savremene mašine za obradu metala, mini utovarivače, proizvode od perforiranog lima, mreže od istegnutog metala, panelne radijatore i galanteriju, biće predstavljena u šest hala Beogradskog sajma, ali i na otvorenom prostoru. U ponudi su i softveri za AEC industriju, kao i besplatna edukacija za studente i buduće mlade inženjere za rad u njemu. Posetiocima će biti prezentovani i najnoviji dezeni laminantnih podnih obloga sa 3D teksturom, visokootporne zidne obloge za eksterijer i enterijer, kvalitetna radna i zaštitna oprema, a predstaviće se i domaći dizajneri i proizvođači vrata i prozora. Sajamski popusti će se kretati od 15 do 30 posto, a nudi se i besplatna stručna pomoć pri izradi i realizaciji projekata. Kao posebna tematska celina biće prikazana i izložba prirodnog kamena. Posebno značajan segment su dve, od prošle godine prisutne, robne grupe: “Nekretnine i investicije” i “Arhitektura i urbanizam”.

Foto: Sajam građevine

Pod sloganom “Budućnost gradimo sada” Sajam će nastaviti da korišćenjem modernih informaciono-komunikacionih tehnologija i nove B2B platforme (portal “Biznis tu biznis”) razvija poslovnu klimu i olakša sklapanje novih poslova potencijalnim partnerima. Reč je o unapređenom informacionom sistemu putem koga se kompanije mogu registrovati, kreirati poslovni profil, ponuditi robe i usluge, ali i pretražiti bazu izlagača, informisati se i onlajn zakazati sastanke sa mogućim klijentima, kupcima ili saradnicima. U ponudi je i Business Lounge (Hala 1, galerija) kao specijalizovani prostor pogodan za kratke sastanke sa besplatnim brzim bežičnim internetom.

Očekuje se da će ovogodišnji Sajam građevinarstva od 17. do 20. aprila posetiti više od 30.000 ljudi, koji će moći da obiđu preko 600 izlagača. Broj stranih izlagača ove godine povećan je za čak 30 odsto, što ukazuje na značaj ove manifestacije. Cena pojedinačne ulaznice je 400, grupne 250 dinara, a parking po satu košta 150 dinara. Za poslovnu propusnicu koja važi za sve dane sajma i koja podrazumeva mnoge pogodnosti treba izdvojiti 2.000 dinara.

#Sajam građevine

'