AKTUELNO

Projekat „Znanjem do cilja – digitalna podrška za inovacioni sektor” biće realizovan od 13. do 18. decembra u organizaciji Kancelarije za mlade Grada Beograda i Interlink bussines centar, a uz podršku kabineta ministra bez portfelja zaduženog za inovacije i tehnološki razvoj.

Kurs je prvenstveno namenjen pripadnicama ženske populacije koje žele da ostvare karijeru u oblasti preduzetništva.

Kako je rekao član Gradskog veća Dragomor Petronijević, cilj je da što veći broj pripadnica lepšeg pola ovlada veštinama upravljanja malim i srednjim preduzećima. Kompletna edukacija je besplatna i obavljaće se uživo preko onlajn striminga.

Počevši od 13. novembra do 18. decembra, sa početkom u 18.30 časova,veliki broj vrhunskih predavača držaće svakog radnog dana i subotom predavanja na razne teme iz oblasti menadžmenta.

Foto: TV Pink

– Ono što je takođe veoma bitno jeste to da predavanja možete pratiti sa bilo kog mesta gde se nalazite, dovoljno je samo da imate internet konekciju. Pitanja predavačima možete postavljati putem četa. Nakon odslušanih predavanja, polaznice kursa polažu onlajn test, nakon kojeg dobijaju sertifikat o završenom kursu. Zadovoljstvo mi je što imamo još jedan kvalitetan projekat u našem gradu iz oblasti preduzetništva. Zahvaljujući sjajnim predavanjima možete da ovladate poslovnim veštinama koje su vam potrebne kako za efikasno traženje posla tako i za pokretanje sopstvenog biznisa. Registrujte se i postanite deo platforme „Znanjem do cilja” – istakao je član Gradskog veća Dragomir Petronijević.

Link za registraciju i prijavu je sledeći: http://znanjemdocilja.rs/student/register

Pročitajte još: Aranđelovcu 15 miliona iz fonda za podsticaj rađanja

#Kurs

#preduzetnici

#žene

'