AKTUELNO

Od 10. do 24. novembra, zbog snimanja konstrukcije, saobraćajnica preko Dunava privremeno van funkcije. Obustava će važiti od ponoći do 2.00, i od 3.00 do 5.00, alternativa Pupinov most.

ZBOG geodetskog snimanja stanja čelične konstrukcije Pančevačkog mosta, od subote 10. do 24. novembra, svake noći, ova deonica biće zatvorena za saobraćaj! Drumski i železnički saobraćaj u potpunosti će biti obustavljani u periodu od ponoći do 02.00, kao i od 3.00 do 5.00.

Automobili će mostom moći da prolaze samo u periodu od 2.00 do 3.00 časa ujutru, a za interventna vozila postavljena privremena drumska vertikalna signalizacija neće važiti.

Teška teretna vozila iz pravca Beograda biće zaustavljena na tranzitnom putu u Dunavskoj ulici. Kamioni iz pravca Pančeva biće zaustavljani na lokalitetu starog privremenog punkta na putu Beograd - Pančevo, dok će se četvototočkaši iz pravca Zrenjanina zaustavljati ispred naselja Kotež. Obustava saobraćaja ovih kategorija obaviće se 15 minuta pre otpočinjanja radova na mostu.

IZMENE LINIJA JAVNOG PREVOZA

ZA vreme snimanja jedina alternativa Beograđanima biće Pupinov most, a razdaljina između je oko 20 kilometara.Zbog obustave saobraćaja biće izmena na linijama javnog gradskog prevoza - 43, 95, 96, 101, 104, 105, 106, 108, na noćnim i prvim dnevnim polascima.

Vozila koja dolaze iz Koteža i ostalih naselja sa banatske strane, kao i iz firmi koje svoja predstavništva imaju na toj strani Beograda, biće zaustavljena ispred navoza na most. Automobili će biti zaustavljeni u krajnjoj desnoj traci, kako bi se nesmetano odvijao saobraćaj na relaciji Vršac - Zrenjanin. Na prilaznim pravcima iz Pančeva i Zrenjanina saobraćaj će se nesmetano odvijati na pravcima Pančevo - Zrenjanin i Zrenjanin - Pančevo, uz asistenciju saobraćajne policije.

Geodetsko snimanje nultog stanja čelične konstrukcije Pančevačkog mosta potrebno je obaviti u okviru radova na rekonstrukciji levog koloseka pruge.

#Beograd

#Putevi Srbije

#Rekonstrukcija

#most

'