AKTUELNO

Glavni i odgovorni urednik “Večernjih novosti” Milorad Vučelić je povodom 65. rođendana tog dnevnog lista rekao da su “Večernje novorsti” narodne novine, srpske novine koje objektivno prate teme od nacionalnih državnih interesa.

Vučelić je gostujući u “Novom jutru” istakao da je ovo veliki jubilej svih onih koji su radili i rade u “Večernjim novostima”.

- Tiraž se stabilno povećao.’ Večernje novosti’ su po tiražu drugi dnevni list u Srbiji, a imaju najveći tiraž u Crnoj Gori i RS od svih beogradskih medija -- naveo je Vučelić.

On je podsetio da su “Večernje novosti” nastale u dramatičnim okolnostima, ali da i danas izveštavaju na tačan način kroz formu, kartko jasno, brzo i istinito.

Vučelić je naveo da mesto u “Večernjim novostima” mora da se zasluži i da te novine ne ulaze klopku da se bore na prostoru interneta, portala ili tabloida.

- Novosti stoje čvrsto na srpskom stanovištu, one su narodne novine, srpske novine, najvažnije im je da se objektivno prate nacionalni državni interesi sa pretenzijom da se saberu nacionalne i društvemne snage. ‘Večernje novosti' su sugestivne i angažovane - naveo je Vučelić.

#Novosti

'