AKTUELNO

Vreme je da stari način vožnje ostavite za sobom! Došao je trenutak za promenu navika! Konvencionalni modeli automobila polako postaju prevaziđeni u razvijenim zemljama, a vreme je da se to dogodi i u Srbiji.

Međutim, Srbija se još uvek nalazi na samom početku ciklusa uvođenja električnih vozila. Ne posvećuje se dovoljno pažnje segmentu zaštite životne sredine, dok se u razvijenijim zemljama veliki akcenat stavlja upravo na smanjenje štetnih gasova tokom vožnje.

U cilju zaštite životne sredine CarGo kompanija rešila je da pored konvencionalnih modela automobila svojim korisnicima ponudi i hibridne automobile!

CarGo je napravio revoluciju u organizaciji prevoza putnika u Srbiji! Stvorili su aplikaciju putem koje građani Beograda mogu da naruče vozilo i tako dobiju bezbednu, brzu i povoljnu vožnju koju će platiti elektronski. I tu nisu stali! Pored modernog elektronskog naručivanja vozila, CarGo je odlučio da građanima obezbedi potpuni užitak u vožnji uz hibridne automobile.

U potrazi za idealnim hibridnim automobilima, koji će korisnicima ponuditi prijatniji i tiši način vožnje, CarGo je prepoznao kompaniju Toyota, jednu od najvećih proizvođača automobila na svetu.

„Toyota Motor Corporation” je redefinisala modernu automobilsku industriju! Njihovi hibridi smanjuju potrošnju goriva i emisije štetnih gasova, čak i samostalno pune svoje baterije, bez punjača.

Na obostrano zadovoljstvo, dve kompanije sklopile su strateško partnerstvo u cilju da Srbiji ponude moderan i efikasan vid prevoza. Toyota hibridni automobili sada su dostupni svima koji koriste CarGo aplikaciju!

Toyota hibridi imaju dva motora - jedan benzinski i drugi električni. Oni rade zajedno kako bi obezbedili glatko napajanje i odgovarajući obrtni momenat, kada vam je to potrebno.

Gradska vožnja sa minimalnom potrošnjom goriva!

Vožnja u gradskim uslovima povećava potrošnju goriva ukoliko koristite konvencionalne automobile. Međutim, hibridi se ne ponašaju tako! Oni obnavljaju energiju, koja se inače ne iskorišćava, koriste oba motora i time je potrošnja goriva svedena na minimum.

Toyota hibridi daju veoma niske emisije štetnih gasova jer imaju idealnu saradnju benzinskog i električnog motora. I to nije sve! Toyota pored hibridnih automobila, nudi i električne automobile koji ne emituju nikakve emisije štetnih gasova niti troše gorivo.

Zato, sledeći put kada naručite vozilo putem CarGo aplikacije i po vas stigne hibridni Toyota automobil, ne zaboravite da time pomažete zaštiti životne sredine!

#Automobil

#Beograd

#CarGo

#Taksi

#Tojota

'