AKTUELNO

Ministar je podsetio da se saradnja MUP-a i Telekoma ogleda kroz 18 različitih projekta i vrsta ugovora na polju razvoju i mobilne i fiksne telefonije, prenosa podataka, intereneta i interne komunikacije.

MUP Srbije i Telekom Srbija potpisali su danas sporazum radi jačanja saradnje koja će, između ostalog, pripadnicima policije i članovima njihovih porodica doneti određene olakšice.

- Telekom je odobrio posebnu pogodnost, svaki pripadnikn Ministarstva imaće kroz pripejd kartice 1.000 dinara mesečno u narednih šest meseci, dakle 6.000 dinara - rekao je ministar Nebojša Stefanović novinarima nakon potpisivanja ugovora sa Telekomom Srbija.

Foto: MUP Srbije

Stefanović je podsetio da se saradnja MUP-a i Telekoma ogleda kroz 18 različitih projekta i vrsta ugovora na polju razvoju i mobilne i fiksne telefonije, prenosa podataka, intereneta i interne komunikacije.

MUP, kako je naveo, razmišlja o novim naprednim tehnologijama koje može da koristi u cilju borbe protiv kriminala, od visokotehnološkog do zaštite podataka i dece na internetu.

Foto: MUP Srbije

Generalni direktor Telekoma Predrag Ćulibrk rekao je da je MUP najveći korisnik usluga te kompanije, i po prihodima i broju servisa koje koristi, a spada i među one koji najredovnije izmiruju obaveze.

Ćulibrk je najavio i pogodnosti za zaposlene u MUP - osim pripejd paketa, kako je dodao, oni imaju i "bonus pretplatu" u iznosu od jednog do tri dinara, zavisno od vrste i broja paketa, a obuhvata sve servise.

Foto: MUP Srbije

Dobra saradnja se povećava današnjim potpisivanjem protokola jer će svima zaposlenim u MUP biti ponudeni novi paketi usluga, rekao je on i dodao da će im biti omogućene određene povlastice u mobilnoj telefoniji, i prenosu podataka - Internetu i digitalnoj televiziji.

#MUP Republike Srbije

#Nebojša Stefanović

'