AKTUELNO

Gradonačelnik je istakao da se trudi da štiti interes građana, te da njegov zamenik radi izvanredan posao i njegovo angažovanje zaslužuje veliko poštovanje.

Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić izjavio je danas da je zadovoljan svojim radom na poziciji gradonačelnika i da se za ovo vreme, koliko je na tom mestu, značajno upoznao sa sistemom grada.

- S obzirom da sam na ovo mesto došao kao čovek koji nije iz politike, da radim 24 sata dnevno, upoznao sam se sa sistemom i učestvujem značajno u radu. Mislim da idem u dobrom pravcu, trudim se da stalno budem na poziciji običnog čoveka građanina, da zaštitim njegov interes i da u krajnjoj instanci doprinesem u tom pravcu - rekao je Radojicić na pitanje novinara kako bi ocenio sopstveni učinak za protekla tri meseca, koliko je na mestu gradonačelnika.

Upitan o kritikama opozicije da se ne pojavljuje tako često na javnim događajima i da to češće čini njegov zamenik Goran Vesić, Radojičić je rekao da će zlonamernih uvek biti i da smatra da broj izlazaka pred kamere ne pokazuje koliko ko radi.

- Mislim da Goran Vesić radi izvanredno i da je vrlo operativan. Njegovo angažovanje je za veliki respekt, ali moj sistem rada je drugačiji i mislim da broj izlazaka pred kamere ne govori o tome koliko sam angažovan i koliko želim da pomognem Beogradu - rekao je Radojičić.

Gradonačelnik je prethodno govorio na otvaranju direktorske i ekspertske konferenciji Centra javnih službi za zapošljavanje zemalja jugoistočne Evrope.

#Goran Vesić

#Zoran Radojičić

'