AKTUELNO

U Srbiji jutro nas na severu, a u toku dana i u ostalim krajevima očekuje naoblačenje sa kišom, jakim i olujnim vetrom i padom temperature, a uveče razvedravanje.

Vetar umeren i jak, ponegde kratkotrajno i olujni, severozapadni. Najniža temperatura od 10 do 16, najviša od 16 na severu do 28 stepeni na istoku i jugoistoku.

U Beogradu nas očekuje naoblačenje s kišom, jakim i olujnim vetrom i padom temperature, a uveče i u toku noći razvedravanje i slabljenje vetra. Najniža temperatura 15, najviša 18 stepeni.

Od utorka do četvrtka u Srbiji pretežno sunčano, ujutro hladno, u planinskim predelima slab mraz. U sredu i četvrtak slab prizemni mraz (slana) ponegde i u nižim predelima. Vetar u slabljenju. U subotu prolazno naoblačenje, ponegde sa slabom kišom. Slično vreme i u Beogradu.

Biometeorološka prognoza za ponedeljak, 24. septembar 2018. godine:

Biometeorološke prilike uticaće nepovoljno na hronično obolele, a najizraženije tegobe mogu osetiti kardiovaskularni bolesnici i astmatičari.

Neraspoloženje, reumatski bolovi i glavobolja su moguće meteoropatske reakcije. U saobraćaju je neophodna povećana pažnja.

#Jesen

#Kiša

#Temperatura

#Vremenska prognoza

'