AKTUELNO

Prema najnovijim podacima Uprave granične policije RS, večeras su značajno manje gužve nego prethodnih dana na graničnim prelazima Batrovci sa Hrvatskom i Horgoš sa Mađarskom, na kojima trenutno nema dužih zadržavanja.

Na ostalim graničnim prelazima, kako je saopštio Auto-moto savez Srbije, zadržavanja su sledeća: na izlazu iz zemlje na GP Horgoš 2 putnička vozila čekaju oko 90 minuta, a na graničnim prelazima Kelebija, Bajmok i Đala zadržavanja na izlazu su oko jedan sat vremena.

Na ulazu u zemlju, iz pravca Hrvatske na GP Bogojevo čekanja su oko 60 minuta. Na ostalim GP za sada nema dužih čekanja od 30 minuta. Teretna motorna vozila, na izlazu iz zemlje, na GP Batrovcima čekaju oko 60 minuta.

Kraj vikenda donosi pojačan intezitet saobraćaja na svim frekventijim putnim pravcima. Vanrednih prekida nema, a na naplatnim rampama se i pored većeg protoka vozila, prolazi bez čekanja.

Na usporen saobraćaj vozači treba da računaju na deonici od Užica do Čačka, gde su u toku radovi, a vozila se propuštaju naizmenično uz pomoć semafora, naveo je AMSS.

#Granica

'