AKTUELNO

Pojačan je saobraćaj na autoputevima E-70 i E-75, u pravcu ka Hrvatskoj, Mađarskoj, Makedonoiji i Bugarskoj.

U saopštenju AMS S se podseća da je u toku i Sabor trubača u Guči, pa je veći broj vozila, ali i usporena vožnja je naputu od Čačka ka Užicu, odnosno ka Guči.

Prema poslednjim podacima Uprave granične policije RS, na GP Horgoš sa Mađarskom na izlazu i ulazu u zemlju putnička vozila čekaju oko sat vremena.

Na GP Kelebija zadržavanja na ulazu i izlazu su takođe sat vremena.

Na GP Batrovci, na izlazu iz zemlje zadržavanja su višesatna - oko četiri sata, dok se na ulazu u Srbiju čeka oko sat vremena.

Na GP Šid vreme zadržavanja se brzo menja, pa se i na ovom GP zbog preusmeravnja vozila u cilju rasterećenja GP Batrovci, stvaraju duža zadržavanja, pa su na GP Šid zadržavanja od sat do dva na ulazu i izlazu iz zemlje.

Pojačan je saobraćaj i na Prelazu Sot i Bogojevo na izlazu iz Srbije.

Sa Crnom Gorom, na izlazu iz zemlje na GP Gostun čeka se oko 45 minuta, a na GP Jabuka oko sat vremena.

Pojačan je saobraćaj i na GP Špiljani, a zadržavanja su do pola sata.

Na GP Preševo sa Makedonijom i na GP Gradina sa Bugarskom zadržavanja na ulazu i izlazu su promenljiva - od pola sata do sat.

Zbog očekivano jačeg priliva vozila i početka još jednog talasa pojačanog saobraćaja vozačima se preporučuje korišćenje manje frekventnih graničnih prelaza.

Prema poslednjim informacijama dobijenih od JP "Putevi Srbije" na naplatnoj stanici Stara Pazova zadržavanja su oko 15 minuta.

#Batrovci

#Granica

#Saobraćaj

'